Proiecte

Interioarele proiectate de noi sunt plinde de lumină, căldură și comfort. Suntem alături de clienții nostrii pană la finalizarea lucrărilor de execuție și ale montajelor și oferim asistență pe toată perioada desfasurarii acestora.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

interioare-urbane-design-interior-amenajari-interioare-arhitect-Lidia-Ramniceanu-portofoliu-proiect- casaDamaroaia-20

interioare-urbane-design-interior-amenajari-interioare-arhitect-Lidia-Ramniceanu-apartament-Cismigiu-cover

interioare-urbane-design-interior-amenajari-interioare-arhitect-Lidia-Ramniceanu-portofoliu-apartament-dristor-1

 

Testimoniale:

Lidia este exact persoana de care ai nevoie atunci cand vrei să fii sigur că proiectul va ieși perfect! Este empatică, deschisă spre preferințele clientului, toate propunerile ei au avut mereu bun gust, a valorificat spațiul la maxim și s-a încadrat în bugetul stabilit inițial! Termenele au fost respectate mereu, iar în final totul a ieșit conform simulărilor 3D! Mulțumim pentru tot, recomand cu mult drag și incredere! Mădălina G.

Dacă aveți o imagine mai puțin clară asupra a ceea ce doriți să obțineți în ceea ce privește amenajarea spațiului dvs, recomand cu căldură serviciile oferite de Lidia. Respectă termenele propuse, ține cont de mențiunile pe care i le faceți și vă oferă mereu alternative. A fost o plăcere să colaborăm împreună. Felicitări pentru efortul depus și mulțumesc pentru răbdarea de care ai dat dovadă! Ana R.